Syakir Gani :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 9 August 2011

:)


haa  hambik korang ! dah macam hape nta muke aku -;- . mase nie kat hos melake , tgu abang padil jumpe kak mila lame nau , sempat aku snap then mms kat budak dagu due nie :) lepas to die balas pic bawah ni semalam :D suke saye . ily kerinting ♥ ♥ 


hee :D comel tak sayangg saye ? die mms saye pic ni tadi . die tanye tergode tak ? HAHA , jatuh centa jah kat abang deraman nie tau ? :) sempat jumpe kejap tadi ;O suke nau acik . die kate rambut kite harum :) kite ronde ronde kl naik moto , patah pinggang aku nok . mesti rendu awak sayangg :( nak balik kampung due hari . nt kite jumpe oke ? muaahh 



 mesti tertanye tanye kan ape nie , ni kerete kak mila , yang exdnt to , haancur gler . macam kene langgar ngn lori balak dah pon ade , nasib kakak saye maseh bernyawe dan mampu tersenyum :) kakak . adek sayangg akk sangat , cepat sembuh yer ?


tengok to :) due due hari saye pakai baju yang same :D hee 
p/s ; akk semakin pulih hasil jagaan saye 


tengok to , die nak jugak bantal busuk die sakit sakit to haa . choyy lahh


tengok to , sian diee :( nasib baik pakai tali pinggang tahu ? pemandu kat luar to , 
pakai tali pinggang juga yer ")


tengok to , tangan die calar bala . habis kene serpihan cermin yang pecah to . :(

* ni je pic sempat hambik :) tapi akk kite sehat sikit da , doakan die yer :D amin hendakNya


No comments:

Post a Comment