Syakir Gani :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 15 November 2011

sebulan bubu :(

holoo guys <3 , lame tak borak kan ? cerita duk depan lappy sambil makan kepek ubi ? berabuk dahh rasanya blog aku yang tak seberape nie . maap lah awak ! kite tak cukup tangan lahh awak , kite ngahh final . btw cerita pasal final . ari tu ade paper e-media .oke paper itu sangat sangat payah dan payah , soklan pertame tu totaly mmg aku tak dapat jwb , lain aku study lain keluar . haram jande betol -.- hape nta aku nie . ade satu lagi paper jumaat nie , paper agame , lau tak dapat jawab ! makne nye , tak cukup agama lah juga aku nie haa -,- ehh sepekare lagi . lupe nak cakap ! abah dahh sihat yeah ! ari tu , tak berape . nta nape nta :( maa bawak g berubat , so abah dah oke ! 
btw beb ! aku bukan nak cerita ape , saje nak cerita pasal bubu , duduk duduk senyap layan hindustan cam nie , teringat lak aku kat die . oke sumpah rendu . esok genapsebulan pemergian ARWAH bubu :( macam orang lak aku buad die . rendu nye YaAllah . rendu aku nak cium handle bubu . main sabun kat badan die , buang pasir kaki :( semua lahh ! so aku rendu rendu nie , tibe tibe nak buad satu slot semua pic aku duduk dalam bubu . jom lah usha kjap sambil layan lagu hindustan ke apa :'( mane tahu korang ade niat nak bagi sumbangan kerete baru ke kat aku kan . jom !



ignore lah tangan tu , tengok bubu aku putih tu , siap pegang kunci lagi :( 


hmm , in case aku buad asgmnt kat lua ke , tak sempat nak balik . mesti aku bobok dalam kerete je , 
sekarangg naik cab je :(


bubu kotor :| lame tak mandi , ignore orang tu , model tak diundangg =/=


kerete ni lahh , aku terjah satu kl nuhh , rode , makan , lepak , merayau , buat sement hmm bubu . kite rendu awak :(


bear buncit nie :( syakir bagi . kite letak lam kerete . sangkut je la kat belakang tu . bile dah takde kerete nie , kite letak je kat tebing katil kite buad teman kite memalam :(


mase ni aku g buad sement kat kl :( kt dataran nuhh , nampak tak ? bubu kat sebelah tu . nak tinggal kan pon takot , takot orang culik ke apa . padahal kancil je , ehh ! kancil pon . takde sape nak bagi dah if takde nie ! 


cha snap kan pic nie , hmm sekali sekale aku tak drive , rasa tak selamat je bile orang bawak . rasa ke laut je , tapi aku exdnt pon , sbb aku bawak . ke gaung juga g nyer .


tgk bubu aku , comel je kan ? muat muat je untuk aku yang gemok dan pendek nie :)


tengok cha lam kete aku . masa nie die teman aku g kl , buad sement . harapan je la lepas nie nak suruh die teman lagi . nak naik pe ? bestsikal ?



kemain coklat lagi , mase nie g antar wan tunang , pasnie nak hantar orang tunang sangat la , sebab angan angan itu hanya di atas awan mas :{ 


 

 selalu bebenor aku tersekat dalam jamm cam gini , dah name nye habbit nya pon hambik gambo , so aku snap jela :) 
#dulupunyacerita


g shah alam , baud cheer leading . naik bus sekolah je la aku nampak nya lepas nie =.=



lepak ampang dulu :( kenangan je la jahh !


jangan kate aku je lelap dalam kerete , ngn rumet rumet aku lelap dalam kerete nie , macam rumah number 2 dah jd nya :} heyy bubu balik la , kite rendu awak !


bulan puase ! aku tak puase , so slumber je melantak dalam kerete . mase nie laa , perot dah keyang , aku snap gambo :O


la haii , ta nak rendu pulak time nie kan ? mase nie zaman cumolot ngn fera semua . aku g desa water park . dah la bedol . mandi kat pool bawah rumah aku nie jela jawab nya :'I


buad pergi potosuut , smua laa 


potosuut lagi :(


boring boring kat rumah , tak memasal budak budak nie ajak , kak mas jum g makan kat cyber , aku pon on aje , hamboii ! kerete dah takde , ' kak mas , makan kat bawahh je la ' brr =.=



ni lah bubu last aku tengok ri tu , serius doe ! melalak juga la aku buad entry ni . nta dah mandi lom die . ujan ke . panas ke . tadahh je la . duduk dalam garaj ke die . semua tu aku pikir tauu . korang mmg la , tak rasa , bukan korang nya , ni dah la abahh hadiah kan kat aku , sekali . haa . hambik kauu ! tak menghargai betol lah wahai mas nie , abahh sory :( janji tak buad lagi dahh ! at last , aku terlantar je la kat rumah , macam orang bodohh , tak keluar , tak lepak lgi , tak merayau  , takde dah nak potosuut bagai , ade pon photog ambik kat rumah . pastu ape lg . dok rumah je macam orang meroyan . huhhh ! nak buad sement kat lua naik kete tu jauh sekali , aku nak naik bus , maa tak kasi , takod indon rogol lah ape katenye , aku buad lek je la . naik cab bajet yok yok banyak duit . padahal ngam ngam je tu , cengking cengking perot aku . klah beb ! nt esok , if kite rajin kite tengok awak yer bubu kat balakong tu , awak tunggu tau :) jangan main hujan sangat nt demam pulak ;'(

p/s ; cina yg cover insuran bubu kate , ' amoi , amoi . ini keleta maa , sudah hancur meh , total lost , waa mahu tolong pon selupa itu susah ma . sini wa kasi lu cover 70% je buleh sebab u lesen P lagi mehh ' 
ehh cina nie , makan sepak juga kan -___-

No comments:

Post a Comment