Syakir Gani :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 3 September 2011

RAYA dahh JOyah ;|


ehh semua selamat hari raya yerr ? maap mas tak sempat datang rumah , rase kuehh raya , makan ketupat yg korang buad and air sirap bandungg korangg hidang kan to , tak sempatt nak jamah . bukan rumah korang je mas tak pegi , semua kawan rapat mas pon mas tak sempat jenguk , mass busy sikit and act mas pendek langkah sebab tak bawak kerete balik kampung  :DD padan lahh muke mas kan ?
saje nak share pic raya yang sempatt mas ambik :) sudi sudi lahh yer tgk ;}


ni sis mass :) kebetolann raya pertama universry kaklang ngn abang sharul so ade kek lah :) jgn jeles  :P


makk , anak mak ni dah besar semua ;')
tema kami warne grey (: ade sesape same tak ? hoho 


dahh la penat mas nak masuk kan gmbar , line mass sopan sangat :) nak tengokk lagi g nuhh kat fb . tak privacy pon untuk kawan kawan mas :'))




No comments:

Post a Comment