Syakir Gani :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 2 September 2011

single :))



aku mampu shoppingg  :)
repairr barangg ape yang aku sayangg *kerete
aku bolehh text sesape je aku suke ,
fon aku sentiase ade kredit ,
aku tak perlu nak repot kat sesape ape yang aku nak buad :)
aku boleh kawan je ngan sape aku nakk !
aku rasa bebas !
aku tak lagi sakit hati ,
aku tak perlu lagi ade rasa jeless kat sesape .
aku takk lagi tambah koleksi musuh ,
aku jadi semakin rapat dengan family ,
aku bolehh focus belajar kawkaw ,
aku bolehh spend time ngan mbe mbe sampai lebam ,
dan paling penting , aku tak perlu menagis sebab jantan :'))

even aku ngaku juga , kenkadang aku rasa sangat lah sunyi , takde sape nak text , nak care pasal aku . tapi opss aku lupe ! rupe rupe nya aku ade KAWAN , FAMILY dan siape yang maseh ade dibelakang aku .
aku juta kan sedunia hati aku untuk bertrime kasehh ,
tak pulakk juga cemburu aku tengok kalian bahagia ,
aku percaya ade lagi yang bercahaya disana ,
aku nanti apa yang pasti ,
secebih harapan yang menerime aku seadanya . wasaalam



2 comments: