Syakir Gani :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 18 January 2012

aku bukan tak nak layannn , tapiii ...................


hey guys :') sihat ? lame dah tak memanje kan ? mcm  korang bace tajuk tu , menarik bukan ?
so just terus sahaja , cerita ini aku just mintak pendapat kenkawan aku di fb , skype or ape pon social network , same je pendapat perempuan kat luar tu :)
meh kita usha , ape aku tnya dan ape mereka jawab .

p/s ; maaf nama terpaksa dirasiakan atas sebab ingin menjaga privacy mereka :o

1. ape pendapat you bile orang lelaki kate orang pompuan nie sombong macam tombong ?
~ erk sombong? g lantak la dieorang nak cakap ape , u tau tak ? i cmfm kt fb tu pon cukup untung . ingat i takde kerje lain ke selain nak mengadap msj die ? im die ? please , kenal pon kat fb nak gelabah tny banyak bende -..- 

2. penah tak ignore orang comment u ? kat pic atau status ?
~ penah u , penah sgt . kadang kadang dekat wall post kenkawan i pon ade yang comment . yg comment tu pon nta sesape . bukan kenal pon . kalau u , u rimas tak ? ade pulak comment tu , tak de kene mengene langsung dengan status oh . sory to say sometimes dieorang punye comment tu , macam budak kampung yg nak ade social network tp tak tahu ape kegunaan nya .

3. ade orang ceramah u tak kat u punye profile ?
~ so far tak penah lgi , tp i penah bace kat wall one on my friends , i mcm how come die boleh blaa blaa kat situ ? guys please okeng . if u all nak bukak kitab , doesn't mean korang boleh sekolah kan orang kat die punye profile . if kate die salah n korang kurang berkenan .PM inbox senang kan ? kalau tak suke . remove je dia . sakit kan mate korang .

4.ade tak orang yng always nak skype ngn korang ? even dah ignore byk kali ?
~penah b , sepuluh kali dia call . sepuluh sepuluh kali tu juga la i decline . tahu kan orang letak ? perlu ke call lagi lepas tu ? act i bukan tak nak angkat . i cume tak kenal . die add sykpe . i cmfm laa . after that nampak i online . sibuk call call . cube jage sikit privacy orang . nta orang tu ngah skype ngn bf die ke , tunang ke husband ke ? tnye dulu laa boleh ke tak ?

5. u tak takut orang kate u bajet hot or wht so ever ?
~ kate ? kate laa . mulut orang kite bukan boleh tutup . bagi i social network ni one of diri kite . so bile itu die kita , thas mean itu juga maruah kita . ingt senang senang je ke kita nak show off semua bende ? bile someone tu tahu batas berkawan , die akan berkawan dengan cara untuk berkawan . bukan untuk berlawan.


so guys ? enough kan ?
korang tahu kan ape jawapan seorang perempuan ? tak perlu kot dahh aku jawab :) 
so pikir kan cara untuk berkwan dengan betul :')

2 comments: