Syakir Gani :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 1 October 2011

cerita budak bawah umor :DD


kau sedap je kutuk aku hari tu kan ? babun bercinte lah hape . sekali terus kau hape ? monyet ? badak sumbu bercinte ? kesian doe kat TONG GAS kau , kau menduekan die HOHO . minah tu yek yek la beli kan kau rantai segale . 'fahmie , minggu nie bawak syakir balik melake tau ' aku buleh bajet yang die dah add minah yg kat dalam DP kau tu , no wonder lahh . die kan kaki add :DD lepas nie mesti die bbm dekat fahmie . cakap aku F**K hoho . yer budak sekolah ! aku trime dgn redonya :) nt kau cakap lah dekat adik kau cam nie , ' ehh adik tong gas ku sayang , pakwe tak lepas mu ini , tak jadi balik melake sebab jumpe ehem ehem baru abang kat johor pulak :) ' HAHAHHAHAHAHAHAHA  * GELAKK PONTIANAK . tapi sumpah doe ! aku gelak bahak bahak dgn DP kau yg kononnya HOTT sangat tu .  melecur mak nokk ! nt i cerite ea budak rumah i cakap hape . kaat sini kang ! ramai pulak yang stalk . bagi sikit je laa . "haiii syakir syakir . muke ensem tapi selere *** *** ***** " wake up lah wahai syakiraa ku sayangg , mbe punye adik pon nak test ker ? HAHA aku tak cakap dieorng cakap ! adinda kanda ? phuiii . #sumpahbudaksekolahhdoe

3 comments:

  1. tang kanda dnda tu aku sentapp . grrr :P

    ReplyDelete
  2. taakk laahh yangg :) bukan awakk lee

    ReplyDelete
  3. haha . tau lah sayamm~ tapi saye berkanda dinda juge dengan buah hati :)

    ReplyDelete