Syakir Gani :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 6 January 2012

lynn KATIK :DD

  heyy sayang . sory tangguh post nie hampir seminggu dua , aku betul betul cari kesempatan tuk update pasal nie . tp line mase semua tak izin kan . hopefully kau tak penah kecik hati oke :) 

first bie , i would like to wish happy birhtday ke 21 kat kau pada tanggal 29 dis 2011 . yaAllah lambat nye aku kan nak wish ? i'm so sory sayang . aku tahu tarikh tu befday kau , tapi aku saje poyo poyo tak nak wish , bajet hari tu aku nak buat entry untuk kau , sekali haa kau takde line bagai .

sory once again . aku jaauhhh bie , taklehh nak tengok kau potong kek depan aku . n comot kan muke kau dengan cream kek tu . sumpah teringin yang . aku kat kampungg .

rendu nak kerja ngn kau , nak main lempang lempang dalam kate fais , g audition miss kebaye . makan j.co thenn apa yang aku tak penah lupa kita selalu bergadoh kat tempat shooting . lepas jumpe kau kat tanjung karang . then ayat pertama yang kau tegur aku buat aku jatuh cinta ' aku bile tengok muka kau kat cermin , aku rasa mcam tengok muka aku ' ohh bie . mmg muka kita sama sikit kot , tapi kau gemok ! haha

dari situ lahh aku mula kenal nur shazelyn kau everyday text aku , wall aku . tapi aku wat tak layan sebab aku bajet hot kan . haha after that aku pon selalu cite masalah . pasal class mate aku , pasal bf kau , fais photog tu haha . 

and last . kita jumpe kat rumah aku :( mase tu aku baru lepas excdnt . kau datang ng zef , shiema and fais thok . terharu yang kau nangis time nak balik tu :'( aku memang sayang kau . cume aku tak reti nak bagi tahu je .

sekarang kita pon jarang jumpe . ouuting same pon jarang . kau ajak aku g sane sini pon aku tak follow . aku bukan tak nak cume tu lahh . ade mase kita jumpe oke ? aku cerita ape sebab sume nie .

at last . to my beloved partner happy birthday yang . aku sentiase sayang kau xoxo . haha :D semoge Allah pemurahkan lagi rezeki kita dalam bidang nie :) kita memang sebulatan yang :') ilysm

nahh nie muke kauu :D

dalam hati aku cakap ' kain kau busuk dohh '


malas nak cakap banyak , aku lagi comel 


kau tak yah cover cun siaaakk ! haha



aku suka gambar nie sebab KITA nampak omeii :D


lepas outing nie , kau suruh aku jalan dulu , sebab kau nak jalan ngn fais . kbai -..-


thokk edit kan :D


nampak sangat bumper kau besar kat belakang aku :D haha


faez ezuann ambik kan :) credit to himm !



kau cakap aku cantik kan ? aku tahuu (Y)
at lasttt . iloveyouuuuuuuuu <3

2 comments: