Syakir Gani :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 22 February 2012

3 wajahh :D

heyy guyss , saja nak cerita . imissyouu bhaha
hait takde laahh , main main pulak .
last week , aku g mid saje berjimbe . ngn ana , g jumpe mia
dah lame sgt dahh kiteorang nak jumpe each other ,
but takde masa yang mengizinkan kami ketemu .
so at last tarikh keramat hari ahad tu jugaa lahh kami jumpa :)
allhamdullilah , at last nya .


ni laahh gabungan 3 suara , haha
mia , mas and ana
dekat 5 6 bulan tak jumpe mia ,
last kami jumpe time shoot dekat klcc dulu ,
ohh oke lame dahh -.-'
sebelum aku excdnt kot .
renduu miaa woi :)


sampai samapi frst sekali kejar toilet lahh :D adat lahh pompuann kan ? ohh oke , aku betul kan tudung dan mereka mengular mengkejekan kemere depan cermin , ni lahh cebisan hasilan dari mereka . tengok muka aku ? macam siamanng tengah errkk errk dahh -..-


lepas tu , teman ana g mph dekat bawah tu , mid valley are nothing haha .
haha jahat mulut , tu bukan tempat aku .
so aku tk tahu celahh mana nak pergi .
and one more thing , aku tk suke pergi situ sebab ade sejarah silam
thats y aku benci g mid .


heyy  :) cantik kan ? ni miaa lahh , die budak rawang . hijab girl . she to shy punyee olang .
otw kiteorang nak g mph tu sempat kiteorang menyinngahh dekat kedai cina jual asam
abis semua asam aku test , satu pon aku takk beli haha 
seronok keluar ngn mia nie , die byk idea nak pergi situ laa sini laa .
yang paling best die bolehh servive sendiri naik kenderaan awam wee~
kalau aku idokk le kan , tak berani dohh .
nak g mid nie pon frst time aku  ngn ana naikk kenderaan awam tauu ?


that timee jalan jalan nak g train tu , jumpe yuyu zulaikhaa ,
kenal ? she one of the most 20 beauty women blogger kat malaysia nie .
hebat kan ? sumpahh comel giler weyy , aku macam nak gigit gigit jee die dol,
comel kecik giler . guess umor die berape ?
14 ? wakkluuu . she allready 23 tahunn ni tau ?
indahh nye ciptaan Allahh kan ?
ohh i'm forgot somethings ,
die sgt sgt HOTTT die pesbuk :)


ohh ye , ni ana :) asyikk cerita pasal org lain , aku lupa kat kau dik :D
haha kejam , lupe nak cakap . adik cantik time hari kita keluar tuuu :')


lepas makan kat kopitiaamm mahal nk mampuss tu ,
we all anta mia balik kat ktm ,
ana and aku tguu bus desaria nak balikk pulak .
lame juga kiteorang tgu weyy ,
mase tunggu tu , kiteorang dajal satu kerete honda civic kot tak silap
warna putihh , haha kesian tuan kerete tuu ,
kiteorang letak tanahh siapp rumput tebal bekat celah sport rim die wkakakaka :'DD
marahh ana cik , ni idea die . kita tolong melaksanakann je . wee ~
mesti time jalan bunyi kedepek kedepekk whahaa

act , bahagiaaa dpt jumpe mia . iloveyouuu mia
ehh bukan , act bahagia keluar tanpa lelaki ,
takde laa aku rasa mcm perlu melekat je kann ,
nak jumpe mia lagi ntahh bilaa ntahhh . akk mas ngn ana bakal rendu miaa sikit jamm lagi
so rindu kiteorangg jugaa oke ?
iloveyouu adik <3




1 comment:

  1. hype mas.... sweet pic...
    leyh ta wat sedikit tutorial untuk pemakaian beberape shawl dalam blog neyh....tertarik dgn style pemakain kamu... hope sangt ley tunaikn permintaan neyh..tengs mas :)

    ReplyDelete