Syakir Gani :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 16 August 2012

kad raya buruk :(



*ayat macam takde kene mengene 
tapi memang pon hahaha

Assalamualaikum ,
Hmm lama betul tak bertapak kat sini ,
Rindu tangan nak tekan tekan keyboard nie
Rindu nak menjoyah .
Terasa berhabuk debu bunga bunga cinta dahh blog aku ni
Act bukan tak nak update ,
Cuma kann , cumaaa kannn , cumaaa kannnn
Aku takde masa .
Aku dh mula sem 5 ni *dance
Tak sabar nak practical :D
Allamdullilah aku pass sem 4 dengan jaya yang tak berapa nak Berjaya
So sem 5 ni memang heaven sebab bête ade 1 hari je dalam seminggu class :D
Yang hell nyaa , asmngt aku kalah gunugn Everest punya tinggi
Aku mula rasa lect aku kejam dan tak berperikemanusian saat saat aku baru nak rasa free nie
So atas rasa tabah aku yang tinggi nie ,
Aku Berjaya memotivasi kan diri sendiri
Untuk berdiri teguh menyambung pelajaran sehingga ke menara gading
Hahahahaha skema bapak ayat

So guys , bulan puasa dah kan ?
Yaallah rindu nyaaa nak cakap nie
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN
Ewaahhh , act aku tak puasa 8 hari bulan  tahun ni *muka bongkak
Bukan taknak , puasa tu yang tak nak aku hahaha
So then aku rasa raya ni paling meriah sebab aku ade 5 pasang baju raya .
Nakk kemana bebanyak mas ?
Jemput jemput kueh jemput ,
Jemput lgi korang beraya rumah aku
Sukacitanya dimaklumkan
Aku ade kat kg sampai raya ke 6 hahaha
So datangg okay ?
I’m waiting for u ewahhh
Macam nak tunggu orang minang pulakk
So at last nak cakap ,
Bile aku kat kampung nie ,
Aku takde kawan nak borak
If kat kl ade serumah bolehh borak
Kat kampung nie . hmm *tarik bear
Kat laptop ni jelaa aku ngadap
Before aku tinggal kan korang ni
Aku ade kad raya yang tak berapa raya aku rasa
Aku buat tok korang haha
Act aku dah upload kat fb aku
So takde lah surprise mana haha
Bila aku dah bagi ambik je
Jangan banyakk songehhh hahaha
Bye korang J
Nt aku update lagi okay
Leepppcuu *heart


No comments:

Post a Comment